AUDÍFON

ACCESSORIS D'AUDÍFON

TAPS DE BANY

Cuidem de la teva SALUT AUDITIVA, per millorar la teva QUALITAT DE VIDA.

En moltes ocasions, no sabem el que tenim fins que ho perdem. Una bona audició t’ofereix molta informació sobre la teva vida i entorn, però quan la perds, la teva vida es transforma. Deixes de sentir els teus familiars i amics, sents que ja no estàs a gust en moltes situacions i ambients, t’irrites, et sents sol i fins i tot pots arribar a la depressió. No et preocupis, posar-hi solució és possible amb els avenços actuals.

En els nostres Centres Auditius

ANALITZEM GRATUÏTAMENT EL TEU ESTAT ACTUAL I REAL D’AUDICIÓ.

Analitzem amb tu les diferents opcions i t’oferim una solució auditiva òptima i ajustada tant a les teves necessitats econòmiques com al teu estil de vida.

Desenvolupa la teva vida amb total llibertat

La qualitat de vida depèn de la informació que rebem i de poder desenvolupar la nostra vida social o professional amb total llibertat.

L’audiologia és la branca de la ciència que s’ocupa del diagnòstic de patologies de l’oïda, d’explorar la seva fisiologia i anatomia, i de la prevenció, tractament i rehabilitació de trastorns auditius. En definitiva, és la ciència que s’encarrega de cuidar la salut auditiva dels éssers humans.

Així, si una persona pateix d’un dèficit auditiu, ja sigui presbiacusia, genètic o produït per lesions, haurà d’acudir als experts en audiologia. Ells seran els qui, gràcies a la seva experiència i a diverses tècniques, intentin solucionar aquest obstacle de manera professional i amb garanties.

Som audílegs, professionals formats en audiologia

Avui dia, l’especialització i aprenentatge d’aquesta ciència està en mans dels tècnics superiors en Audiologia protèsica i Especialistes en Otorrinolaringologia i Cirurgia de Cap i Coll.

Malgrat l’evolució de la tecnologia en l’àmbit de la comunicació, cal tenir en compte que aquesta no podrà substituir la comunicació oral, per la qual cosa continua tenint una importància fonamental el cuidado de les deficiències auditives de cada pacient per garantir així una bona comunicació amb el seu entorn.

Seran els audílegs, professionals formats en audiologia, qui, després d’un estudi de la capacitat auditiva del pacient, determinaran quin tipus de tractament és el més adequat per a cada cas. Així, en funció del tipus de patologia o pèrdua auditiva que es tingui, serà convenient utilitzar un tipus d’audífon o un altre.

Tècnica i estil al servei de la seva audició

PROVA ELS TEUS AUDÍFONS GRATIS I SENSE COMPROMÍS

Les nostres ubicacions

Ctra. de Barcelona, 681

08204 Sabadell, Barcelona

Carrer del Pintor Murillo, 85, A

08210 Barberà del Vallès, Barcelona

Abrir chat
1
Scan the code
Hola
¿En qué podemos ayudarte?