ULLERES DE SOL

ULLERES MONOFOCALES O PROGRESSIVES

LENTS DE CONTACTE

Centrats en la teva SALUT VISUAL

Una bona visió i protecció dels teus ulls és imprescindible en l’actualitat. L’exposició a la radiació solar UV i la llum blava dels dispositius electrònics ens afecta de forma cada vegada més prolongada en el nostre dia a dia. Per evitar efectes negatius en la visió, aconsellem l’ús de tractaments especials de protecció, disponibles tant en ULLERES GRADUADES COM DE SOL com en les últimes novetats de LENTS DE CONTACTE.

Posem a la teva disposició la combinació perfecta

Professionalitat + Tecnologia

En els nostres Centres Òptics i Auditius Valles Visio, ens preocupem per la teva SALUT VISUAL, per això revisem la teva vista de forma gratuïta i sense compromís. Comptem, a més, amb Serveis Professionals de Diagnòstic Preventiu de la mà de la darrera tecnologia.
Analitzem amb tu les diferents opcions i t’oferim una solució òptima i ajustada tant a les teves necessitats econòmiques com al teu estil de vida.

Graduació detallada de ulleres i lents

A Valles Visio & Optica Mercat t’oferim un ampli ventall d’opcions com teràpies visuals, control de la miopia, estudis de la retina, adaptació de les lents i estudi de l’estrabisme, entre d’altres.

contactar

Revisions completes i detallades

Als nostres centres disposem dels millors aparells per examinar el teu sistema visual. Entre ells trobaràs l’autorefractòmetre, el retinograf, el topògraf, el biomicroscopi i també el tonòmetre.

A més, et podem realitzar una revisió visual amb la tecnologia més precisa existent en el mercat, ja que disposem del conegut Vision R-800 d’Essilor.

Aquest component representa l’optometria del futur. És un sistema més ràpid, més còmode i, sobretot, més precís, oferint així als pacients el millor de la seva visió.

Tècnica i estil al servei de la seva visió

Demana cita per a una revisió GRATUÏTA de la teva visió

Les nostres ubicacions

Vallès visio optica

Ctra. de Barcelona, 681

08204 Sabadell, Barcelona

L’Óptica Mercat

Carrer del Pintor Murillo, 85, A

08210 Barberà del Vallès, Barcelona

Abrir chat
1
Scan the code
Hola
¿En qué podemos ayudarte?